Özköşk kadar bile delikanlı olamadın Ahmet

Benim merak ettiğim, sen nasıl unutabiliyorsun?

Hafta sonu Maltepe'de toplanıp, yasalara uyarak, kırmadan dökmeden, medeni bir şekilde pandemi politikalarını eleştiren vatandaşlara günlerdir edilmedik hakaret kalmadı.


Üstelik her ağzını açan, protestocuların sayısının azlığından dem vuruyor... Bir avuçlarmış.


E o zaman bu korkunuzun, telaşınızın, hatta süslü sıfatlar alıp savunduğunuzu söylediğiniz değerleri bir süreliğine askıya almanızın sebebi ne?


84 milyon aynı şeyi düşünmek, söylemek zorunda mı?


Baksanıza, gösteriye nasıl izin verildi diye valiliğe sitem eden "solcu" Evrensel gazetesinin yazarı ile "Ya alana maskesiz girerlerse ''  diye söylenen "liberaller", "İslamcılar" birlikte saf tutuyor.

Düşünebiliyor musunuz... Medyada fikir ve ifade özgürlüğü denetimini kendine iş edinmiş "ebedi ombudsman" Faruk Bildirici bile mesleki itibarına jilet atmakta bir beis görmüyor...

Muhalefet ve hükümet yandaşı medyanın ortak karar almış gibi bu miting haberini görmemesini sorgulayacağına, Hürriyet'e mitingin haberini nasıl verirsiniz diye yükleniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yeniden çözüm süreci olur mu? 29 Mart 2024 | 285 Okunma DEM İstanbul’da ne kadar oy alacak? 27 Mart 2024 | 1.318 Okunma Moskova’daki katliam Gazze’deki soykırımı unutturdu 25 Mart 2024 | 480 Okunma Putin’i dünya savaşına kışkırtıyorlar 24 Mart 2024 | 612 Okunma Seçim sonrası Erdoğan’ın gündemi refah 23 Mart 2024 | 484 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar