Nişestend u goftend u ber-hastend

Bir yuvarlak masa başında toplanıp yemek yiyip dağılıyorlardı. Çok değil henüz 8 ay önce seçime ittifak yaparak girmişlerdi. Kazansalardı ülkeyi koalisyon halinde yöneteceklerdi. Şimdi her biri yalnız...

Bir yuvarlak masa başında toplanıp yemek yiyip dağılıyorlardı. Çok değil henüz 8 ay önce seçime ittifak yaparak girmişlerdi. Kazansalardı ülkeyi koalisyon halinde yöneteceklerdi.
Şimdi her biri yalnız yiyor.
Masanın müstakbel cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'daki ofisinde takılıyor. Siyaseti bırakmadım diyen Kılıçdaroğlu kendisini koltuğundan edenlere 31 Mart için hazırladığı intikam yemeğini soğutmakla meşgul.
Cumhurbaşkanı yardımcılığı vaad edilen Ali Babacan da siyaseti parlamento dışından takip ediyor. Oyuyla Meclis'e 15 milletvekili soktuğu CHP'nin karşısına İstanbul da dahil belediye başkan adayları çıkartıyor.



6'lı masanın diğer cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ahmet Davutoğlu'nun durumu da farksız. Hatta işi bir adım ileri götürüp Mardin'de AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Sayın Abdullah Erin'i destekleyeceklerini açıkladı.
Elindeki...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 285 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 506 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.239 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.793 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.363 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar