Ne Kürdü Nagehan?

Nagehan Alçı "Şu konjonktürde Güney'e Farah Zeynep'le başlayan saldırı kampanyasının sebebi Güney'in Kürt olması. Olayın özü bu" diyor. Yok öyle bir şey. Magazin Gazetecileri Derneği ödül...

Nagehan Alçı "Şu konjonktürde Güney'e Farah Zeynep'le başlayan saldırı kampanyasının sebebi Güney'in Kürt olması. Olayın özü bu" diyor.
Yok öyle bir şey.
Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde "Kürtçe kaset çıkartacağım" dediği için linç edilen Ahmet Kaya'yı çatal bıçak fırlatan, 10. Yıl Marşı'yla kovalayan güruhtan Mahsun Kırmızıgül bile başımıza "Kürdi" oldu. O günlerde Ahmet Kaya'yı politik olduğu için eleştiren şarkıcı şimdi TSK'nın PKK'ya operasyonlarını protesto edenlere destek verecek kadar radikal.
Ağırlıklı olarak zengin CHP'lilerin ikamet ettiği semtlerde "Bir oy CHP'ye bir oy HDP'ye" kampanyasının katılım rekorları kırdığını da hepimiz biliyoruz.



Kaldı ki Güney'i eleştiren Farah da hatırladığım kadarıyla HDP'li Başaran tarafından...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 801 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 515 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar