Münevver Karabulut cinayeti üzerinden çatır çatır antisemitizm

Habertürk'ün eski küfürbazı, Sedat Peker videoları kesilince gündemden kopup boşta kalan kitleyi gözüne kestirmiş. Geçen gün de Münevver Karabulut'un avukatını yayına almış, 14 yıldır...

Habertürk'ün eski küfürbazı, Sedat Peker videoları kesilince gündemden kopup boşta kalan kitleyi gözüne kestirmiş.
Geçen gün de Münevver Karabulut'un avukatını yayına almış, 14 yıldır üzerine üretilmedik şehir efsanesi kalmayan vahşi cinayeti ısıtıyordu.
Ama bir kez daha, insan hakları aktivisti kadınları tecavüzle tehdit ettiği günlerde olduğu gibi, temcit pilavının altını yaktı.
Zira programda, dünyanın başka her hangi bir ülkesinde söyleseniz hayatınızın kayacağı korkunç şeyler konuşuluyordu:
"Cezayir asıllı bir aile, Yahudi kökenli. Osmanlı İmparatorluğu döneminde de birçok Yahudi kökenli ailenin infaz edilmesinin müsebbibi buymuş: Mayasız Ayini.



Nedir bu? 18 yaşına gelmiş bir erkek; bakire genç bir kızı katledip rüştünü ispat edecek. Böyle bir ayin türü var. Mahkeme tutanaklarına da girdi. Bunun üzerinde duruldu. Bakire bir kız, Bahçeşehir'de öldürülüyor, babannenin evine getiriliyor. Acaba bu mu?"
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yine kurmuşsunuz koalisyonu! 05 Mayıs 2024 | 288 Okunma Kral Faysal’dan Erdoğan’a... 04 Mayıs 2024 | 712 Okunma Yanına Namık Tan’ı da verin! 03 Mayıs 2024 | 1.410 Okunma Mangal 01 Mayıs 2024 | 402 Okunma Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 1.182 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar