Muhalefet New York’a gitse ölür müydü dirilir miydi?

BM Zirvesi'nde ev sahibi ABD dışında 5 daimi üyeden kimse yoktu. Türkiye ise New York'a adeta çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sabahın köründen gece yarısına kadar iş çevreleriyle toplantılar...

BM Zirvesi'nde ev sahibi ABD dışında 5 daimi üyeden kimse yoktu.
Türkiye ise New York'a adeta çıkarma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan sabahın köründen gece yarısına kadar iş çevreleriyle toplantılar yapıyor.
Türkevi'ne Elon Musk giriyor, bir başka küresel şirketin CEO'su çıkıyor.
Çünkü her yıl milyonlarca gence iş bulması gereken Türkiye'nin yatırıma, büyümeye, ticaretinin gelişmesine ihtiyacı var.
Önümüz kış. Çabucacık unutsak da milyonlarca depremzedeye başlarını sokacak ev lazım. Daha emeklilere, memurlara zam ve gençlere de akıllı telefon almaları için indirim yapılması gerekiyor. Atama bekleyenlerin ek bütçe taleplerini de unutmayalım. Vs. vs.
Elbet bir çözüm bulunacak.



Muhalefetse her zamanki gibi, bu meselelerin çözüme kavuşturulmasının iktidarın işine yarayacağını düşündüğü için oralı bile değil.
Ancak merak ediyorum... Hiç olmazsa iktidarın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 801 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 515 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar