Mossad ateşkesi İrlanda’da değerlendiriyor

Dünyadaki İsrail karşıtlığı çığ gibi büyüyor. Tel Aviv'in Filistin'de 50 gündür sergilediği barbarlık, İkinci Dünya Savaşı'ndan beri anlatılan "mağduriyet hikâyesinin" simlerini...

Dünyadaki İsrail karşıtlığı çığ gibi büyüyor. Tel Aviv'in Filistin'de 50 gündür sergilediği barbarlık, İkinci Dünya Savaşı'ndan beri anlatılan "mağduriyet hikâyesinin" simlerini bir anda döktü.
Dünyanın dört bir yanından el kadar çocuklar online internet oyunlarında Filistin'e destek mitingleri düzenliyorlar. En son ne zaman böyle yaygın, kendiliğinden ve hâliyle samimi bir küresel dayanışma havası oluşmuştu, aklıma bir örnek daha gelmiyor.
İsrail açısından iş çığırından çıkmış durumda.
İşte İrlanda'da Cezayir kökenli bir meczubun sağa sola bıçakla saldırsın diye sokağa salınması bu gidişata dur demek için.
Medyada da düğmeye basıldı. Gazze'de şu ana kadar öldürülen 6 bin çocuğun adını dahi anmayan malum medya, Dublin'deki saldırılarda bıçakla yaralanan üç çocuk için hastane önünden canlı yayında.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 776 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 515 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar