Komünist başkan kırdan kente inemez mi?

CHP'nin kanalı Halk TV, daha düne kadar "halkın adamı" diye yere göğe sığdıramadıkları Tunceli'nin Türkiye Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu gömmeye başlamış. Sosyal...

CHP'nin kanalı Halk TV, daha düne kadar "halkın adamı" diye yere göğe sığdıramadıkları Tunceli'nin Türkiye Komünist Partili Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu gömmeye başlamış.
Sosyal medyada videolarına denk gelmişsinizdir; bir grup CHP'li gazeteci geçen akşam başkanı canlı yayına bağlamışlar, ekrandaki resmini dövüyorlardı.
Başkan muhalefete muhalefet etmeye utanmıyor muymuş? Zaten Ovacık'ı mahvetmiş, belediye binası inşaatını bile bitirememiş, ödeyeceğim dediği borçları azaltamamış, vaatlerini yerine getirmemiş, vs. vs.
Bu arkadaşların "Nohutçu başkan" diye akıllarınca iltifat ettikleri Maçoğlu'na ekranda "Saray'ın Komünisti" imaları yapacak kadar kontrolü kaybetmelerinin sebebi malumunuz.



Bu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 591 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 471 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 514 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.797 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar