İmamoğlu’nun Küçükçekmece saldırısıyla ilgili mesajındaki kaynağı kim?

AK Parti'nin İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda 17 el ateş açıldı, bir vatandaş...

AK Parti'nin İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda 17 el ateş açıldı, bir vatandaş ağır yaralandı.
Uzun namlulu silahların kullanıldığı saldırıya karşı siyaset cephesi topyekün bir tavır aldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmasında yaşanan saldırıyı lanetliyorum... Demokrasiye yönelen tüm tehditlerin, tüm saldırıların karşısında hep birlikte duracağız" açıklamasını yaptı.
Ancak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olaydan hemen sonra paylaştığı "Küçükçekmece'deki bugün yaşanan olayın AK Parti adayı ile ilgisi olmadığını ve yaşamını yitiren kimsenin olmadığını öğrenmek içimizi rahatlattı..." şeklindeki mesajı tartışma yarattı.



Pek çok kişi İmamoğlu'nun polisten bile önce olayın AK Parti adayıyla ilgili olmadığına dair net ifadelerinin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 285 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 506 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.239 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.793 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.363 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar