Hendek gibi düşünün Kemal Bey...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önden fırladı... Önümüzdeki dönem, iktidar ve muhalefet arasındaki temel uzlaşmazlık konusu olacağı anlaşılan Kanal İstanbul projesinin üzerine atladı.

Tüm enerjisini, kendisini Erdoğan karşısındaki muhalefetin liderliğine yükselteceğini hesapladığı kanal karşıtlığına harcıyor. Neredeyse saat başı açıklama yapıyor.
Montrö'lerden giriyor, Süveyş Kanalı'ndan çıkıyor...
"Yalnızca İstanbullular'a değil, tüm Türkiye'ye soralım" diyor. Biliyorsunuz, yurt gezilerine Avrupa başkentlerinden start verdi bile...
Genel Merkez'in koyduğu konuşma yasağı bitmeyen, muhalefetin doğal Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise çaresizce olan biteni izliyor.
Ganimeti fark eden Davutoğlu bile çıkıp üç yıl önce deliler gibi savunduğu Kanal İstanbul projesine karşı çıkarken o kılını kıpırdatamıyor.

*** Çarpışmadan koltuğu bırakmayacağı kesin olan Kemal Kılıçdaroğlu ise geçenlerde ataletini üzerinden atıp "mekanın sahibi geldi" dercesine çıkışıyordu:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İran sineması 15 Nisan 2024 | 866 Okunma CHP’ye kazandıran medya da bu mu? 14 Nisan 2024 | 569 Okunma CHP kazanmayı öğrendi mi? 13 Nisan 2024 | 628 Okunma Meydanları doldurmazsan doldururlar 12 Nisan 2024 | 750 Okunma Sabah’ın manşeti 10 Nisan 2024 | 551 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar