Gitme diyen yok nereye kaçıyorsun arkadaş?

Dünya batıya göçüyor. Erken göçen sonra gelene git diyor. Her ülkede tartışma benzer. Fox News muhabiri Bill Melugin'in, Meksika'dan kaçak yollarla ABD'ye geçen bir Türk'le yaptığı röportaj da dün...

Dünya batıya göçüyor.
Erken göçen sonra gelene git diyor.
Her ülkede tartışma benzer.
Fox News muhabiri Bill Melugin'in, Meksika'dan kaçak yollarla ABD'ye geçen bir Türk'le yaptığı röportaj da dün tüm dünyada viral oldu.
California'ya yasadışı yollardan geçen ve Meksika sınırındaki kartele 10 bin dolar ödediğini anlatan Türk göçmenin şu sözleri, Elon Musk tarafından "Cidden" yorumuyla paylaşıldı:
"Amerikan halkı haklı. Ülkeye gelenlerin iyi olup olmadığını bilmiyorlar. Ben iyiyim ama ya iyi değillerse... Katilse ya da psikopatsa. Öldürmeyeceğinin garantisi yok. Güvenlik kontrolü yok."



Keşke Fox muhabiri, tipten, ten renginden karakter analizi yapabilen bu bilinçli sığınmacıya neden hayatını tehlikeye atıp ABD'ye yasadışı yollardan girmeye çalıştığını da sorsaydı.
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçmen Maduro’yu bıraksa bile ordu bırakır mı? 27 Temmuz 2024 | 22 Okunma Elon Musk üzdü 26 Temmuz 2024 | 316 Okunma 30-40 yıl sonra Şengör’ün olmayacağı kesin de 24 Temmuz 2024 | 3.844 Okunma Kapitülasyonlar kaldırılmamış mıydı? 22 Temmuz 2024 | 646 Okunma Makbule Hanım ağabeyi Atatürk’ü anlatıyor 21 Temmuz 2024 | 940 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar