Filistinliler bu dünyadan olamaz, Avatar falan olmalılar

Günlerdir elleri kolları bağlanmış şekilde dünyanın en acımasız savaş makinesinin önünde adeta öğütülen Filistin halkının vakurluğunun farkında mısınız? Evladını...

Günlerdir elleri kolları bağlanmış şekilde dünyanın en acımasız savaş makinesinin önünde adeta öğütülen Filistin halkının vakurluğunun farkında mısınız?
Evladını kaybeden anneler, küçücük çocuklar bile acılarını nasıl da olgunlukla yaşıyorlar.
Gazze'deki Nasır Hastanesi'nin Başhekimi Dr. Velit Abuhatab'ı yayına bağlıyorum... Sanki az önce yaralanan o değil. Soğukkanlılığını tarif etmek imkansız.
Gazze Belediye Başkanı Dr. Yahya Al Sarraj'la konuşuyorum... Sesinde telaştan, umutsuzluktan eser yok. "İşimizi yapıyoruz" diyor.
Ne bir yakınma, ne bir talep sadece "Buradayız, burada öleceğiz" diyorlar.
Üç değil beş değil 75 yıldır bu zulme tek başlarına diren bu onurlu, samimi, güzel insanlar bizim dünyamızdan olamazlar.
Çünkü her şeyleriyle bize o kadar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 801 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 515 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar