Esenyurt’ta bir oy DEM’e bir oy İmamoğlu’na formülü

Hepimiz Kandil'in "Yerel seçimlerde ittifak yapın" emrine rağmen DEM'in İBB'ye aday çıkarmasının ne anlama geldiğini okumaya çalışıyoruz. Zira bu Marksist yapının besin zincirinde siyasilerin, elinde silah...

Hepimiz Kandil'in "Yerel seçimlerde ittifak yapın" emrine rağmen DEM'in İBB'ye aday çıkarmasının ne anlama geldiğini okumaya çalışıyoruz.
Zira bu Marksist yapının besin zincirinde siyasilerin, elinde silah olanın altında yer aldığını biliyoruz.
Dün kafamızdaki soru işaretlerini gideren bir gelişme yaşandı. Duvar'ın haberine göre; CHP ile DEM Parti arasında bir süredir devam eden kent uzlaşı görüşmelerinde yeni bir aşamaya gelindi. CHP, DEM Parti'nin güçlü olduğu İstanbul Esenyurt'ta aday olarak gösterdiği Ali Gökmen'i adaylıktan çekebilir. İki parti arasında devam eden görüşmelerin sonuç vermesi hâlinde DEM'in de onay verdiği CHP'li başka bir ismin Esenyurt adayı olması gündemde.
Daha önce, DEM ile CHP arasındaki pazarlıkta Adalar Belediyesi'nin de masada olduğunu yazmıştım. CHP'li kaynaklarım, Esenyurt görüşmelerinde Adalar konusunun da kararı etkileyeceğini söylüyorlar.
DEM Sözcüsü Ayşegül Doğan, bugün "Kent Uzlaşısı" adı verilen formülde gelinen noktaya ilişkin bilgi verecekmiş. İzliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 332 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 508 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.239 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.793 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.363 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar