DEM’in tavşan İBB adayı

Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan belediye başkan adayı olmayacağı ilan edildi. DEM, İstanbul adayını daha sonra açıklayacak. CHP gazetecileri heyecan yaratmaya çalışıyorlar ama hiç merak etmiyoruz. ...

Başak Demirtaş'ın İstanbul'dan belediye başkan adayı olmayacağı ilan edildi.
DEM, İstanbul adayını daha sonra açıklayacak.
CHP gazetecileri heyecan yaratmaya çalışıyorlar ama hiç merak etmiyoruz.
DEM'in ve Selahattin Demirtaş'ın ayrı ayrı duyurduğu bu karardan saatler önce PKK yöneticilerinden Mustafa Karasu'nun yaptığı "Yerel seçimlerde ittifak yapın" talimatı, olası adayın "tavşan" olacağının açık işareti.
İmamoğlu karşısında göstermelik bir aday çıkartıp içerideki yenilikçilerin, Demirtaşçıların gazını alacaklar. Parti ile taban arasında kopan ideolojik bağlarını güçlendirecekler.



Böylece bir yandan da iktidar cephesinin "Terörle işbirliği yapıyorlar" söylemine karşı CHP'nin elini güçlendirmek istiyorlar.
Zira Karasu'nun İmamoğlu'nu işaret...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.139 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.788 Okunma Irak petrolü Türkiye’yi çok rahatlatır 22 Nisan 2024 | 2.362 Okunma Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 1.015 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 792 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar