CHP’nin eş genel başkanı kim olacak?

Seri istifaların dün de sürdüğü İyi Parti'deki çözülmenin İmamoğlu'nun operasyonu olduğuna dair iddiaları ciddiye almak zorundayız. Zira bu teori yalnızca iktidar çevrelerince değil, bizzat konunun...

Seri istifaların dün de sürdüğü İyi Parti'deki çözülmenin İmamoğlu'nun operasyonu olduğuna dair iddiaları ciddiye almak zorundayız. Zira bu teori yalnızca iktidar çevrelerince değil, bizzat konunun muhataplarınca itiraf ediliyor.
Kimileri, Meral Hanım'ın şimdilik İmamoğlu'nun belediyeciliğine göndermeler yapmakla yetinmesine bakıp yaşananların "danışıklı dövüş" olduğunu söylüyor.
Bense hâlâ Akşener'in, "Şimdiki aklım olsaydı o masaya dönmezdim" şeklinde özeleştirisinde samimi olduğunu düşünüyorum. İmajını ikinci kez sarsarsa bir daha dikiş tutturamayacağını göremeyecek kadar acemi bir siyasetçi değil.
Ayrıca İmamoğlu...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jet yakıtı meselesi 29 Nisan 2024 | 710 Okunma Bilmem ‘Bizim üniversitelilerde tık yok’ diyenler utanırlar mı? 28 Nisan 2024 | 473 Okunma Geçti o günler cancağızım 27 Nisan 2024 | 514 Okunma Bu konuyu da gündeme getirir misiniz Özgür Bey? 26 Nisan 2024 | 3.241 Okunma Dön baba dönelim... 24 Nisan 2024 | 1.798 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar