Bu Trump size ne’tti kardeşim-2

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın uluslararası arenadaki performansı komplekslerinden arınmış her yurttaşın göğsünü kabartacak cinsten. Çünkü Erdoğan'ın, ABD, Rusya ve Çin gibi dünya...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın uluslararası arenadaki performansı komplekslerinden arınmış her yurttaşın göğsünü kabartacak cinsten.
Çünkü Erdoğan'ın, ABD, Rusya ve Çin gibi dünya devlerinin liderleriyle kurduğu, diplomasinin sınırlarını aşan ilişki modelinin olumlu sonuçları ortada.
Artık, ABD'ye rağmen Rusya'dan S-400'leri alıp hava savunmasını çeşitlendirmeye cüret eden bir Türkiye var.
Avrupalı sömürgecilerin tehditlerine rağmen, petrol ve doğalgazdan payını almak için kendi yaptığı sondaj gemilerini kararlılıkla Akdeniz'e indiriyor.
Başbakanlarımızın ültimatomlara verecek cevabı olmadığı için ABD Başkanlarının telefonlarına çıkamadığı günlerden... Türkiye Cumhurbaşkanının Beyaz Saray'ı arayıp "Fırat'ın doğusuna operasyon yapacağız askerlerinizi çekin dediği ve daha önemlisi çektirdiği zamanlara geldik.
Yaşadığı ülkeye karşı sorumluluklarını Erdoğan nefretine kurban etmeyen birinin bu gelişmeleri takdir etmemesi mümkün mü?

*** Değil!
Bu yüzden de Türkiye'nin hanesine yazan artılara neresinden kulp takacaklarını şaşırdılar.
En çok başvurdukları taktikse, Erdoğan'ın ilişki içinde adımlar attığı liderlere küreselcilerin argümanlarıyla saldırmak, onları itibarsızlaştırmaya çalışmak.
Mahallesine muhtar seçilmeyi beceremeyecek adamlar, zekâsını yerleşik medyaya ve müesses nizama rağmen dünya devi ABD'ye başkan seçilerek gösteren adama "idiyot" diyorlar.
Trump'ın, Erdoğan'ın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu da oldu, gazeteci Dündar basına yayın yasağı getirdi 21 Nisan 2024 | 822 Okunma Korkma belki fiyatlar düşmez! 20 Nisan 2024 | 785 Okunma Kim iş yapmaya geldi kim yemeye görelim 19 Nisan 2024 | 2.187 Okunma Vay be tuvalet kâğıdı bile var! 17 Nisan 2024 | 1.606 Okunma İran sineması 15 Nisan 2024 | 1.009 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar