Afgan’dır...

10 Kasım'da Zonguldak'ta ormanlık alandan geçen insanlar yanmış bir cesedi fark edip, ihbarda bulundular. Benzin dökülerek yakıldığı belirlenen ceset kaçak olarak işletilen bir maden ocağında çalışan...

10 Kasım'da Zonguldak'ta ormanlık alandan geçen insanlar yanmış bir cesedi fark edip, ihbarda bulundular. Benzin dökülerek yakıldığı belirlenen ceset kaçak olarak işletilen bir maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Muhammed Nourtani'ye aitti.
Zanlıların anlattıklarına göre 5o yaşındaki adam çalışırken ölmüş ve kaçak maden kapanır diye araziye atılıp yakılmıştı.
Dava dosyasında ise Nourani'nin maden çıkartıldığında hayatta olduğuna dair ifadeler, kamera kayıtları ve daha bir çok delil var. Adamın böbreğinin çalındığı da iddialar arasında. Kafaları çekip, en ince ayrıntısına kadar tasarlayarak, işbirliği halinde bu suçu işlemişler.



Ailenin avukatı Kerim Bahadır Şeker, atılı suçun taksirle adam öldürmek değil, "Afgan'dır, kimliği yok, yakalım gitsin" söylemeleri dikkate alınarak "insanlığa karşı suçlar" kapsamına alınması gerektiğini savunuyor.
Yargıya güveniyoruz.
Ne var ki Muhammed Bey geride 38 yaşındaki eşi Kamergul'u, oğulları yürüme...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elon Musk üzdü 26 Temmuz 2024 | 315 Okunma 30-40 yıl sonra Şengör’ün olmayacağı kesin de 24 Temmuz 2024 | 3.844 Okunma Kapitülasyonlar kaldırılmamış mıydı? 22 Temmuz 2024 | 646 Okunma Makbule Hanım ağabeyi Atatürk’ü anlatıyor 21 Temmuz 2024 | 940 Okunma Ya Trump’ı öldürselerdi 20 Temmuz 2024 | 366 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar