Charlie Hebdo için yürüdüğün gibi Arakan için de yürür müsün Davutoğlu?

Charlie Hebdo saldırısında ölen 12 kişi için bir araya gelen yaklaşık 50 ülke başkanı, Arakan’da katledilen binlerce Müslüman için de bir araya gelmeyi düşündü mü?Charlie Hebdo...

Charlie Hebdo saldırısında ölen 12 kişi için bir araya gelen yaklaşık 50 ülke başkanı, Arakan’da katledilen binlerce Müslüman için de bir araya gelmeyi düşündü mü?

Charlie Hebdo saldırısını protesto eden elliye yakın devlet başkanıyla, ön safta kol kola eylem yapan Ahmet Davutoğlu, Arakan’da katledilen insanlar için oraya gidip, Budist terörüne karşı yürür mü?

Charlie Hebdo saldırısı sonrası yapılan protesto yürüyüşünü, “haç” şeklinde manşete taşıyan Cumhuriyet Gazetesi, Arakan’da kıyıya vuran Müslüman naaşları için de manşet attı mı?

Charlie Hebdo saldırısında ölen 12 kişi için yas tutan “yalaka Türk medyası”, Arakan için de manşetten ağladı mı? 

Üç sümüklü ajanı için Türkiye’yle köprüleri yakan Adolf Merkel, o buz-bulanık bakışlarıyla Arakan’da yaşanan katliam için de seferber oldu mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dayakçı İsmail Küçükkaya karısını yumrukladı diye teşhir edelim! 03 Ekim 2018 | 10.246 Okunma Başkan Erdoğan’ı TBMM Genel Kurulu’nda protesto etmek… 02 Ekim 2018 | 6.784 Okunma Cumhur İttifakı dağılıyor mu? 01 Ekim 2018 | 7.760 Okunma Ne oldu Can’cık Dündar? 29 Eylül 2018 | 7.488 Okunma Trump’ın tehlikeli teşekkürü! Can’cık Erdoğan’a soru soracakmış, “puhahahaha” 27 Eylül 2018 | 9.458 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar