Dediğini yap yaptığını yapma!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'de oynayan takımların kaptanlarını topladı ve öğütler verdi. "Hakemlere bağırıp çağırmak... Bunlar doğru davranışlar değil" dedi."Birlik ve...

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'de oynayan takımların kaptanlarını topladı ve öğütler verdi.

"Hakemlere bağırıp çağırmak... Bunlar doğru davranışlar değil" dedi.
"Birlik ve beraberliği koruyun" diye ekledi.
"Yöneticiler bundan böyle demeçlerine çok dikkat etmeliler. Başkanlar büyük kitlelere hâkim, bu bakımdan demeçleri çok önemli" diye dikkat çekti.
"Bugünkü gibi davranışlar bizim zamanımızda yoktu. Maçtan sonra hakeme teşekkür eder, birbirimize sarılırdık" diye tamamladı.
Tabii futbolcular genç çocuklar, karşılarında Cumhurbaşkanı'nı görünce heyecanlanmışlardır.
Ayrıca kravat takmaktan da pek hoşlanmadıklarını biliyoruz, o heyecanla bu sıkıntı bir araya gelince dikkatleri dağılmıştır.
Onun için Cumhurbaşkanı'nın söylediklerini örneklerle açalım ki bu güzel fikirler hafızalarına kazınsın!
Diyelim ki hakem taç atışını yanlışlıkla karşı takıma verdi. Gözlerinizi açarak üstüne yürümeyeceksiniz, "Eyyy hakem! Gözüne gözlük" diye bağırmayacaksınız.
Diyelim ki arkadaşınıza pas attınız ama hakeme çarptı ve top rakibe gitti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Birisini kendinize kaç günde âşık edebilirsiniz? 16 Eylül 2018 | 2.497 Okunma Aşk olmaz ise Mualla! 09 Eylül 2018 | 2.242 Okunma Bodrum Belediye Başkanı’ndan gürültü sorununa büyük çözüm Eve gitme tarihlerine sınırlama! 02 Eylül 2018 | 2.163 Okunma Evlilik hesaba kitaba gelir mi? 26 Ağustos 2018 | 4.239 Okunma Üst aklın hıyanet merkezine girdim! 19 Ağustos 2018 | 509 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar