AKP'nin İstikrar Kozu Yok Artık

CHP liderini Bartın, Zonguldak ve Çaycuma mitinglerinde izledim.. Çaycuma korsan mitingdi.. Yani önceden planlı değildi.. Halk, Kılıçdaroğlu ilçemize uğrayacak diye meydanda toplanınca mecburen mini miting...

CHP liderini Bartın, Zonguldak ve Çaycuma mitinglerinde izledim.. Çaycuma korsan mitingdi.. Yani önceden planlı değildi.. Halk, Kılıçdaroğlu ilçemize uğrayacak diye meydanda toplanınca mecburen mini miting yapıldı..
Bana göre en içten, en doğal, en güzel miting de buydu.. Çünkü Kılıçdaroğlu’nu görmek için sokağa çıkanların içinde mutlaka AKP’liler de vardı, MHP’liler de vardı..
Öyle ya, destekleyin desteklemeyin, ilçenize bir siyasi parti lideri gelse arkanızı dönmezsiniz herhalde..
Ne diyor diye dinlersiniz..
Bu sebeple en doğalı, en güzeli oydu dedim..
-
Lider ne diyor meselesine gelince.. Kılıçdaroğlu bu seçimde farklı yöntem izliyor.. Bağırıp çağırmıyor.. Polemiğe girmiyor.. Kendisine laf atılsa bile cevap vermiyor.. Sadece iktidar olursa ne yapacaklarını anlatıyor..
Türkiye’nin iyi yönetilmediğini söylüyor.. Rakipleri ne derse desin gündemini değiştirmiyor..
-
Mitinglerden sonra Kılıçdaroğlu’yla dönüş yolunda da sohbet ettik.. İki önemli saptaması var..
BİR: Kutuplaşma o kadar büyük boyuttaydı ki; bundan önceki seçimlerde insanlar kulaklarını tıkamıştı. Ne söylerseniz söyleyin dinlemiyorlardı.. Bu seçimde kulak kabartmaya başladılar.. Kulaklarındaki tıpaları açtılar..
İKİ: Şu veya bu şekilde iktidar bozulmasın diye iktidar partisine oy verenler artık CHP’ye oy vermeyi düşünüyor..
-

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Uğur Mumcu Süpürüldü! 02 Mayıs 2024 | 441 Okunma İstanbul Cezaevi’nden Sesleniyorum 01 Mayıs 2024 | 418 Okunma Maşallah! AKP’lilerin Dili Açıldı 30 Nisan 2024 | 2.416 Okunma Saray Öyle Uçtu Ki… Mangalda Kül Bırakmadı 29 Nisan 2024 | 1.340 Okunma İktidar Yenilgiyi Hala İçine Sindiremiyor! 23 Nisan 2024 | 526 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar