Yükümlüdürler

DEVLET... Belediyeler… Eğitim sistemi ve okullar… Ordu… Üniversiteler… Diyanet İşleri Başkanlığı… Medya… Sivil Toplum kuruluşları ve diğer sorumlu ve vazifeli kuruluşlar, yazarlar, nüfuzlu...

DEVLET... Belediyeler… Eğitim sistemi ve okullar… Ordu… Üniversiteler… Diyanet İşleri Başkanlığı… Medya… Sivil Toplum kuruluşları ve diğer sorumlu ve vazifeli kuruluşlar, yazarlar, nüfuzlu kimseler aşağıda sıralanan hizmetleri, iyi işleri yapmakla, kötülükleri protesto etmekle yükümlüdür:
1.Bedevî, ilkel, kaba, barbar zihniyet ve kültüre karşı; medenî, ince, yüksek kültür ve zihniyeti getirmek.
2.İnsanların birbirlerine efendim demelerini sağlamak, elden geldiği mümkün olduğu kadar aha oha kabalığını azaltmak, halkın görgülü olması için çalışmak.
3.Kadınlara kızlara, annelere, eşlere, bacılara saygıyla bakılmasını, onların şeref namus ve haysiyetlerinin korunmasını sağlamak.
4.Bazı bedbaht kadınlara, devletin TC vesikaları vererek yasal ve KDV’li hijyenik (!) seks köleliğini yaptırmasına engel olmak, bunu en ağır şekilde kınamak.
5.İsrafa, lükse, saçıp savurmaya, aşırı tüketime, aşırı konfora, günde dört milyon ekmeğin çöpe atılmasına ve buna benzer israflara engel olmak.
6.Kamudaki otomobil, lojman, sekreter saltanatına son vermek.
7.Betonlaşma ve yapılaşma çılgınlığını frenlemek.
8.Eğitim sisteminin ve seviyesinin İngiltere, İsviçre, Fransa, Almanya, Japonya, Çin, Tayvan okulları seviyesine yükseltilmesi.
9.Din sömürücüsü haşaratın kovulması, onların yerine dine gerçekten hizmet eden ihlaslı, kültürlü, ahlaklı, faziletli hizmetkarların getirilmesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.788 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.394 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.821 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 728 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar