Yahudi Halife Adayı!

Tek kimlikli Musevî vatandaşlarımızı kasd etmiyorum… Konu Kripto Gizli Yahudilerdir. Dıştan Sünnî veya Alevî Müslüman görünen, asıl kimlikleri Yahudilik olanlar… İşte bunlar çok önemli...

Tek kimlikli Musevî vatandaşlarımızı kasd etmiyorum… Konu Kripto Gizli Yahudilerdir. Dıştan Sünnî veya Alevî Müslüman görünen, asıl kimlikleri Yahudilik olanlar… İşte bunlar çok önemli yerlere sızmışlardır. İleride bunlardan birinin Halife adayı olduğunu duyarsam hiç şaşmayacağım.

İki kimlikli Kripto Ermeniler de böyledir.
Türkiye gündeminin ilk beş önemli ve hayatî maddesinden biri bu Kripto Yahudiler ve Kripto Ermenilerdir. Bunların her biri en az bir milyondur, yekûn olarak iki milyon eder. Sayıları kırkta birdir ama ağırlıkları, tesirleri çok fazladır. Altmış milyon Sünnî’den daha güçlüdürler.

***
İnsanlık ağır ağır değil, hızlı hızlı dörtnala koşarak üçüncü dünya savaşına sürükleniyor. Gâfillerin umurunda değil, onlar ekmek bulamazsak pasta yeriz diyorlar. Bakalım yemek için nasıl ve nerede pasta bulacaklar. Kremalı beyaz pasta mı, çikolatalı esmer pasta mı?

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar