Tebrikler Temenniler

KUR’ANA, Sünnete, İslamın evrensel gerçeklerine ve değerlerine uygun hayırlı hizmetler yapan şahısları ve kuruluşları tebrik ediyor ve candan destekliyorum. İslama, Kur’ana, Sünnete aykırı ve zıt...

KUR’ANA, Sünnete, İslamın evrensel gerçeklerine ve değerlerine uygun hayırlı hizmetler yapan şahısları ve kuruluşları tebrik ediyor ve candan destekliyorum.

İslama, Kur’ana, Sünnete aykırı ve zıt işler, sözde hizmetler yapanları kınıyorum, onları beğenmiyorum, desteklemiyorum.

İmana, İslama, Kur’ana, Sünnete, Şeriata sırf Allah rızasını kazanmak için ihlasla ve olması gereken şekilde hizmet eden hizmetkarları çok seviyorum, destekliyorum, onlara gıbta ediyorum, dualarını istiyorum.

Din sömürücüsü, mukaddesatımızı para zenginlik makam mevki ün alkış kazanmak için istismar eden rezil münafıkları lanetliyorum.

Sâlih olsun, günahkar olsun bütün mü’minleri kardeş biliyorum.

İslam’a, Kur’ana, Sünnete, Şeriata zıt ve aykırı her şeyin heder olduğunu biliyorum.

Herkes için (bütün aczime rağmen) dua ediyorum. Kâfirlerin ıslahına ve hidayetine dua ediyorum.

Prensibim şudur: Kendimi cümleden ednâ bilmeliyim. Acaba bunu yapabiliyor muyum?

Yalanı, gıybeti, laf taşımayı, tecessüsü, zevzeklik ve gevezeliği, dedikoduyu günah biliyorum.

Bütün doğru inançların, doğru hükümlerin, bütün iyi şeylerin, bütün güzelliklerinin İslamdaKur’anda Sünnette Şeriatta olduğunu yakinen biliyorum.

Dinin dünyayı ve insanlığı ıslah edip ebedî saadete ulaştırmak için gönderildiğini biliyorum ve İslam ile dünyayı ayırmanın küfür olduğuna inanıyorum.

Din elbette bir vicdan işidir ama sadece vicdan işi değildir.

Cahillerin de Müslüman olmaya, iman etmeye hakları vardır ama onlar İslamı temsil edemezler, kendi re’y ve hevalarıylaislamî hizmetler yapamazlar, hizmetleri mıncıklayamazlar..

Bütün mü’minlerin tek bir Ümmet olduğuna inanıyorum ve kendimi bu Ümmetin bir parçası biliyorum.

Ümmet şuuruna sahip olmayan Müslümanlarda büyük bir noksanlık olduğuna kaniyim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar