Müslümanlık bitmiş

* ON üç yaşındaki okul kızları para mukabilinde erkeklerle bir oluyor ve bu rezalet karşısında milyonlarca Müslüman ayağa kalkmıyor. Müslümanlık bitmiş demektir. * Gazeteler yazdı, bir avukatın evinden...

* ON üç yaşındaki okul kızları para mukabilinde erkeklerle bir oluyor ve bu rezalet karşısında milyonlarca Müslüman ayağa kalkmıyor. Müslümanlık bitmiş demektir.

* Gazeteler yazdı, bir avukatın evinden on üç çuval devlet sırrı evrak çıkmış. Bu işte avukat suçlu da, devletin hiç suçu yok mudur Devletin sırlarını, evrakını koruması gerekmez mi Bir kağıt değil, iki üç kağıt değil, çuvallarla evrak… Vah devlete.

* Eşek arısı yuvasına çomak sokanlar, bu işin neticesine peşinen râzı olmuşlar demektir.

* Dünyanın en kıymetli, leziz, nefis çayından, çay kültürüne sahip olmayan bir kimse zerrece zevk ve haz almaz. Kabahat çayda değil, ondadır.
* Birine: Sizden bir ihsan istediğim yoktur. Sadece gölge etmemenizi istirham ediyorum.

* Sultan Abdülhamid Han zamanının en büyük üstünlüğü ve iyiliği, siyaset yasağıdır. Onun saltanatı zamanında halk ve aydınlar politika gevezelikleri, zevzeklikleri, tartışmaları yapamazlardı. Bu yasak sâyesinde devlet, ülke, halk otuz üç seneye yakın bir müddet huzur içinde yaşayabildi.

* Lokantanın duvarında büyük boy bir tv ekranı vardı. Yemek yerken elektrikli bir açık oturum yapılıyordu. Masadaki yerimi değiştirdim, arkamı döndüm, yemeğimi huzur içinde yedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.783 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.391 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.819 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 725 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar