Bu Yazıyı Kendim İçin Yazdım

* Önemli kilit mevkilerde çok az sayıda, çok güçlü üç kimlikli Pakraduni vardır. Bunlar gizlinin gizlisidir. Bunları bilmeden oynanan satrancı anlamak mümkün değildir. * Bağımsız Kürdistan...

* Önemli kilit mevkilerde çok az sayıda, çok güçlü üç kimlikli Pakraduni vardır. Bunlar gizlinin gizlisidir. Bunları bilmeden oynanan satrancı anlamak mümkün değildir.

* Bağımsız Kürdistan hareketinin başında gizli Yahudi Kürtler vardır. Ortadoğuda ikinci bir İsrail devleti oluşturmak istiyorlar.

* Şu anda meydanda bir tek Kürt Yahudisi yoktur. Bunca Kürt yahudisi ne oldu?

* Asr-ı Saadette Medineden kovulan Yahudilerin bir kısmının Anadoludaki bir şehre yerleştikleri iddia edilmektedir. Bu şehir hangi şehirdir? Bu işin asılını künhünü bilen var mı?

* İnternette BARZAN kelimesiyle arayınız, bakalım karşınıza ne gibi bilgiler çıkacak?

* Merak ettiğiniz, şüphelendiğiniz isimlerin yanına Yahudi veya Jew yazınız, çıkacak bilgileri ibretle okuyunuz.

* Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) mevcut bütün Müslüman ülkeleri parçalamayı planlamaktadır.

* Parçalanacak ülkeler listesinin başında Türkiye ve İran vardır.

* Zaten parçalanmış, bölünmüş İslam dünyası derin bir gaflet içindedir.

* Emperyalist, sömürgeci, global kapitalist büyük devletler ve güçler, İsrail’i ayakta tutabilmek ve Ortadoğu petrolüne sahip olabilmek için dünyayı ve insanlığı üçüncü büyük savaşa sürüklemektedir.

* Teşkilatlı tek bir Ümmet halinde bulunmayan Müslümanlar tedbir almaktan acizdir.

* Batı, başta Türkiye olmak üzere İslam alemini, İslamdan uzaklaştırmaya, ahlaksız ve seküler yapmaya çalışmaktadır. Müslümanlar, içlerindeki işbirlikçiler ve hainler yüzünden buna direnememektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İyi Müslüman 25 Şubat 2018 | 3.784 Okunma Baba Çok Ağlamış 18 Şubat 2018 | 2.393 Okunma Kurtarıcı Öğütler 11 Şubat 2018 | 1.820 Okunma Tolgaç ve Olgaç Beyler 04 Şubat 2018 | 727 Okunma Suçlular Sünnîlerdir 28 Ocak 2018 | 1.187 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar