Komplonun geri kalan kısmı

Şahsıma ve MHP'li bakanlara kumpası, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası olaylarına adı karışan Bayındır'ın ABD'ye kaçtığı öğrenildi.Bu bir twitter mesajı.Deniz Baykal adını...

Şahsıma ve MHP'li bakanlara kumpası, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazası olaylarına adı karışan Bayındır'ın ABD'ye kaçtığı öğrenildi.
Bu bir twitter mesajı.
Deniz Baykal adını kullanan birinden.
Profil fotoğrafında CHP'nin önceki Genel Başkanı Baykal var ama kendi hesabı mı, yoksa onun adına yazan biri mi bilmiyoruz.
Cümle yapısının bozuk olması da yeterli bir işaret sayılmaz.
Deniz Baykal düzgün cümle kurar diyemeyiz.
Daha önce tuhaf imla hataları yaptığını gördük.
***
Yakın zaman önce rastladığım bir önceki mesajı da epeyce ilginçti.
“Biz ATATÜRKCÜ'ler, yenilirsek kalkar yine deneriz ama siz Diktatörler ve Komplocular yenilirse hepinizin sonları olur. Olacakta, göreceksiniz.”
Tam olarak böyle yazmıştı.
Biz de Olacakta'nın bir ilçe olabileceğini düşünmüştük.
Pek bilinmeyen, adı sanı nadiren duyulan, kıyıda köşede kalmış, hangi il'e ait olduğunu kimsenin hatırlamadığı bazı ilçeler vardır. Onlardan biriymiş gibi duruyor.
Aslında “Olacak da” demek istediğini anlıyoruz elbette.
Fakat biraz cahil görünelim, ne kaybederiz?
Bilmiyor olalım, kıyamet kopmaz ya.
***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 57 Okunma İyi ki o dönem televizyon yokmuş 12 Nisan 2024 | 87 Okunma Hazırlıklı olsunlar 09 Nisan 2024 | 255 Okunma Kibir hastalığının kaynağı ve birlik konusu 05 Nisan 2024 | 153 Okunma Bu seçimin kaybedeni yok ama kazanamayanı var 02 Nisan 2024 | 572 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar