Hepsinin alnını karışlarız

Bir kanalda “New York, Londra, Roma, Paris, Amsterdam, Madrid, Berlin, Brüksel, Viyana…” gibi tamamı Batı ülkelerinden oluşan “dünya saatleri”ni görmekten usandığım bir vakitte, bu durumu eleştiren bir yazı...

Bir kanalda “New York, Londra, Roma, Paris, Amsterdam, Madrid, Berlin, Brüksel, Viyana…” gibi tamamı Batı ülkelerinden oluşan “dünya saatleri”ni görmekten usandığım bir vakitte, bu durumu eleştiren bir yazı yazmıştım bu sütunda.

O listede bazı değişiklikler yapılabileceğini belirtmiş ve o ekrana daha iyi yakışacak şehirler olduğundan bahsederek, uzunca bir liste halinde saymıştım.

Teklifimizin bir etkisi var mıdır yok mudur bilemeyiz ama Mübarek Ramazan ayının ilk gününden itibaren TVNet ekranlarında arzuladığım listeyi gördük, görmekteyiz.

Keşke yıl boyunca devam etse.

İHH desteğiyle yayınlanan o listede şu şehirler var:

Mekke, Medine, Kudüs, Gazze, Buhara, Doğu Türkistan, Afrin…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Var mı İstanbul’un canına okuyacağız diyen? 26 Mart 2024 | 157 Okunma Çok eğleniyormuş 22 Mart 2024 | 268 Okunma Kandırıkçı başkan için şarkı: Hatırla sevgili 19 Mart 2024 | 355 Okunma İkisinden biri kesin kazanacak 15 Mart 2024 | 148 Okunma Metroyu çalarken kılıfını hazırlamamış 12 Mart 2024 | 413 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar