Anthony Quinn’i de Hz. Hamza sandılar

Yeşilçam’ın pala bıyıklı babacan oyuncusu Hulusi Kentmen’i filmlerdeki gibi çok zengin bir fabrikatör veya karakolun başkomiseri zannedenler az değildir. Hâlbuki zenginlikle uzaktan yakından alakası yoktu....

Yeşilçam’ın pala bıyıklı babacan oyuncusu Hulusi Kentmen’i filmlerdeki gibi çok zengin bir fabrikatör veya karakolun başkomiseri zannedenler az değildir. Hâlbuki zenginlikle uzaktan yakından alakası yoktu. Fabrikatör rolünü sette tamamladıktan sonra, evine belediye otobüsüyle dönen biriydi Hulusi Kentmen.

*

Yeşilçam sinemasının en meşhur kötü karakteri olarak bilinen Erol Taş’ın filmlerde rol yaptığını fark edemeyen yahut bilse bile idrak edemeyen bazı vatandaşlar, usta oyuncuya tepkili davranmıştır.

Erol Taş, bu durumu röportajlarında dile getirmişti.

Gerçek hayatta da onu “kötü adam” zannedenler olmuştur.

Rolü gerçek olarak algılayan bazı vatandaşların, sokakta rastladıkları zaman nasıl tepki gösterdiklerini gülerek anlatırdı Erol Taş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cahillik sınır tanımaz 30 Nisan 2024 | 175 Okunma Anca gidersiniz 26 Nisan 2024 | 113 Okunma Garson nereye baksın? 23 Nisan 2024 | 163 Okunma Bize lütfen bir avuç toprak bırakmışlar 19 Nisan 2024 | 163 Okunma Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 167 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar