Akademi Van

Başlayan her şey bitiyor. Güzel olanlar sanki daha hızlı bitiyor. Sekiz aydan bu yana Akademi Van projesi kapsamında devam eden atölye çalışmaları sona erdi. Yetenekli iki yüz lise ve iki yüz üniversite öğrencisinin...

Başlayan her şey bitiyor. Güzel olanlar sanki daha hızlı bitiyor. Sekiz aydan bu yana Akademi Van projesi kapsamında devam eden atölye çalışmaları sona erdi.

Yetenekli iki yüz lise ve iki yüz üniversite öğrencisinin katıldığı projede, şiir, hikâye, deneme, portre, senaryo, resim ve karikatür alanlarında ders verildi.

Hocalar ise Fahri Tuna, Mukadder Gemici, İsmet Yedikardeş, Osman Suroğlu, İsmail Güneş, Fuat Arpa, Müştehir Karakaya ve bendeniz.

Van Valisi Ozan Balcı’nın himayesinde, yardımcısı Âdem Balkanlıoğlu’nun koordinasyonu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü ile Millî Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğü’nün gayretleriyle gerçekleştirilen sanat edebiyat atölyelerinin bitiminde coşkulu bir kapanış töreni düzenlendi.

Öğrencilerin yazıp çizdiği eserlerin yer aldığı ve yüzlerce kişinin emeği bulunan kitaptaki çalışmalardan iki örneğe burada yer vermek isterim.

İlki Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencisi Zerdagül Gül’ün kaleminden “Sabaha Mutlu Uyanmayı Özlemek” başlıklı yazısı, ikincisi ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Şeyma İlgöz’ün “Benden Habersiz Ben” isimli şiiri....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Garson nereye baksın? 23 Nisan 2024 | 157 Okunma Bize lütfen bir avuç toprak bırakmışlar 19 Nisan 2024 | 163 Okunma Vah zavallı İsrail 16 Nisan 2024 | 166 Okunma İyi ki o dönem televizyon yokmuş 12 Nisan 2024 | 87 Okunma Hazırlıklı olsunlar 09 Nisan 2024 | 256 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar