Siyasetin Moğolları!

Ne bu ya!  Her gün biri AK Parti’den istifa ettiğini açıklıyor.  Eski vekiller, il, ilçe başkanları vs...  Ettiysen ettin. Bunu davul zurnayla ilan etmenin anlamı ne?

Bayatın ötesinde pazarlama teknikleri! 

Haraç mezat! 

Ayıptır ya! 

Kendine ve geçmişine saygısı olan böyle yapmaz! Hani çok tanınan bilinen isimler olsalar anlarım. Hani toplumun belli bir kesimini temsil etseler veya siyasi bir karşılıkları olsa hangi gerekçeyle niçin istifa ettiklerini merak eder anlamaya çalışırsınız. Yok öyle bir şey! 

Moda oldu. 

Bu vesileyle adlarını gündeme taşıma fırsatı bulacaklarına inandıkları için istifa haberleri peş peşe. 

Baktım geçenlerde eski vekillerden biri istifasını gerekçelendirmek için kitap ebadında bir şeyler çiziktirmiş. Davutoğlu dolayısıyla “manifesto” pek bir moda oldu. Onun izinden gidenler de boy boy çarşaf çarşaf gerekçeler sıralamayı marifet zannediyorlar. Üzülmemek elde değil. Hangi ara bu kadar hıncı biriktirdiler?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Irkçılık ötesi zihniyetin utanç örnekleri… 12 Eylül 2023 | 1.362 Okunma AK Parti’de şahısçılık fitnesi… 09 Eylül 2023 | 295 Okunma Koronavirüsle imtihanım... 07 Kasım 2020 | 4.192 Okunma Can derdindeyken... 05 Kasım 2020 | 502 Okunma Ölümü yaşamak... 31 Ekim 2020 | 1.088 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum