Paramotorlu terör

Artık Emniyet güçleri, ister Münbiç'ten, ister Kandil'den ya da İran sınırından olsun Türkiye'ye yönelen her teröristin ensesinde bitiyor ve adım adım izliyordu.

Türkiye önceki akşam Hatay'daki terör saldırısını TV'lerden izlerken aHaber ekranlarından ilk kez şu sözleri duydu: "Paramotorlu terör saldırısı..."

Bu yeni bir terörist saldırı biçimiydi. Suriye'de PKK-PYD'nin kontrolündeki Münbiç'ten yola çıkan 4 PKK'lı terörist, saldırı yapmak için Hatay'ın Amanos Dağları'na inmiş ancak kaçamamışlardı.

Çünkü adım adım Emniyet ve Jandarma İstihbaratı tarafından izlenmiş ve eyleme geçmeden etkisiz hale getirilmişlerdi.

Bu terörle mücadelede yeni bir dönemi işaret ediyordu. Bu dönem, Başkan Erdoğan'ın liderliğinde 15 Temmuz'daki halk direnişiyle başladı. Devletin kılcal damarlarına sızan ve terörün önünü açarak devleti kuşatan FETÖ devletten temizlenince, hem silahlı güçlerin hem de sivil toplumun terörle mücadelesi çok daha güçlü hale geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’nin ‘laiklik gömleği’ 18 Nisan 2024 | 615 Okunma Özgür Özel’den hukuk garabeti 16 Nisan 2024 | 567 Okunma CHP’deki ‘başarı’ kimi öne çıkartır? 08 Nisan 2024 | 408 Okunma İyi Parti’de Akşener gidici mi kalıcı mı? 07 Nisan 2024 | 392 Okunma AK Parti’yi ne bekliyor? 06 Nisan 2024 | 704 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar