Levent Göktaş ve Bozkır’ın sarsıcı itirafları

Yazar Necip Hablemitoğlu suikastını organize ettiği iddia edilen Özel Kuvvetler'in eski MAK Komutanı Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. İşin yakalanma kısmıyla ilgili soru işaretleri olması...

Yazar Necip Hablemitoğlu suikastını organize ettiği iddia edilen Özel Kuvvetler'in eski MAK Komutanı Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı.
İşin yakalanma kısmıyla ilgili soru işaretleri olması şaşırtıcı değil. İşin içinde çok daha şaşırtıcı şeyler var. En başta da sözü edilen isimler ve kurumları. Bildiğim kadarıyla Seferberlik Tetkik Kurulu, Özel Harp Dairesi ve şimdiki adıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı tarihinde ilk kez bu düzeyde bir subay grubu suikastla suçlanıyor ve tutuklanıyor... Bundan daha şaşırtıcı ne olabilir?
Levent Göktaş bu grubun en önemli ismi... Onu önemli kılan da sadece Özel Kuvvetler mensubu olması, terörle mücadelede madalya alması veya İnan Kıraç'la ilişkisi değil, hep faili meçhul kalan siyasi suikastlarla ilgili ilk kez "emir veren" biri olduğu iddiası.
Bugüne kadar Abdi İpekçi'den Uğur Mumcu'ya onlarca suikastın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu’nun görmek istemediği 07 Mayıs 2024 | 365 Okunma ‘Muhalefete tuzak’ oyunu 06 Mayıs 2024 | 1.178 Okunma Bir Yahudi’nin ‘One minute’u 05 Mayıs 2024 | 397 Okunma CHP’nin kurdu yine CHP 04 Mayıs 2024 | 399 Okunma İmamoğlu, İsrail ve ‘sol’ CHP 02 Mayıs 2024 | 1.205 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar