Kılıçdaroğlu, Artı 1’in arkasındaki isimle tanıştı mı?

Kılıçdaroğlu onlarla tanıştıysa şimdi neden susuyor ?

Yılmaz Özdil-Uğur Dündar tartışmasıyla gündeme gelen Artı 1 televizyonunun arka planı çok karışık ve bugün CHP'yi yöneten etkili isimlere kadar uzanıyor.


Kimler yok ki... İşin içinde Erdoğan Toprak'tan Oğuz Kaan Salıcı'ya kadar birçok CHP'linin adı geçiyor. İşin asıl nirengi noktası da CHP içinde yaşananlar. Çünkü Artı 1 için Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde 40 milyon TL'nin toplandığından söz ediliyor. Bu konuda eski belediye başkanlar Ateş Ünal Erzen ve Mustafa Zengin, hangi otelde, hangi belediye başkanından ne kadar para toplandığını ve paraları CHP adına Erdoğan Toprak'ın aldığını açık açık söylediler. Toprak ise tam tersi bu iddiaları yalanladı.


Artı 1 televizyonunun bir de CHP dışı boyutu var ve o da büyük oranda yine CHP'lilerle ilgili. Çünkü Artı 1'in bugün tartışılan patronları ile CHP yöneticileri arasında çok "özel" ilişkiden söz ediliyor.
Eden isim...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu, Alevilere meydan okudu: Size ihtiyacım yok 29 Mart 2024 | 34 Okunma Para kuleleri, villalar ve siyasi çürüme 28 Mart 2024 | 625 Okunma “Ben Murat Kurum’u tatilde tanımadım” 26 Mart 2024 | 467 Okunma Bir mitingden daha fazlası 25 Mart 2024 | 848 Okunma Özel’in ‘genç’ darbe aşkı 23 Mart 2024 | 435 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar