“Kezban Paris’te” misali

Bir değil, iki değil her felakette aynı pervasızlığı takındı. İstanbul'u sel aldı, Bodrum'da tatildeydi. Elazığ'da deprem oldu, Palandöken'de kayaktaydı. İstanbul karla boğuşurken o Kahraman...

Bir değil, iki değil her felakette aynı pervasızlığı takındı. İstanbul'u sel aldı, Bodrum'da tatildeydi. Elazığ'da deprem oldu, Palandöken'de kayaktaydı. İstanbul karla boğuşurken o Kahraman Balıkçı'da İngiliz Büyükelçi ile yemekteydi.
Çok eleştirildi ama hiçbir eleştiriyi de umursamadı. Hatta "Vız gelir tırıs gider" edasıyla eleştirenlere meydan okudu: "Tatil bana yakışıyor..."
Kim olduğunu biliyorsunuz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan söz ediyorum... Bu pervasızlıkla önceki gün de Fethiye'deki tatilini bırakıp İstanbul'a dönmedi. Ne Esenyurt'u sel alması, ne Sarıyer'in çamura bulanması umurundaydı. Vatandaş çaresizken şehrini emanet ettiği yönetici tatildeydi.
"Kezban Paris'te" veya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Yahudi’nin ‘One minute’u 05 Mayıs 2024 | 216 Okunma CHP’nin kurdu yine CHP 04 Mayıs 2024 | 371 Okunma İmamoğlu, İsrail ve ‘sol’ CHP 02 Mayıs 2024 | 1.200 Okunma DEM kimin DEM’i? 30 Nisan 2024 | 3.075 Okunma 68’lilerin torunları sarsıyor 29 Nisan 2024 | 569 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar