HDP Eşbaşkanı Sancar neden susuyor?

İYİ Parti ile HDP arasındaki ilişkinin en önemli tanığı, aktörü şu an HDP'nin başında bulunan Mithat Sancar. Geçmişte İYİ Parti ile çok sayıda toplantıya katılmış bir isim.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ortağı Meral Akşener bugünlerde gerçekten zor durumda. İkisi de HDP'yle bir araya gelerekyapılan anayasa çalışmasını inkar ediyor ama kimse inanmıyor.

İnandırıcı olmaları da mümkün değil. Çünkü daha önce bu konuda hem Kılıçdaroğlu hem de yeni anayasa çalışmalarını yürütmekle görevlendirdiği İbrahim Kaboğlu önemli açıklamalar yapmıştı.

Kılıçdaroğlu yandaş Tele1 televizyonunda Prof. Dr. Emre Kongar'a tebessüm ettiren şu açıklamayı yapmıştı:

"Millet İttifakı'nı oluşturan partiler olarak bir araya geldik zaten. Bir anayasa değişikliği için neler yapabiliriz diye ilkeler belirlendi. Sayın Kaboğlu dört partinin anayasa değişikliğinde ilkeler üzerinde bir anlaşma metni hazırlandı."

Bu köşe yazısını aşağıdaki linke tıklayarak sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Postmodern Altılı Masa 25 Nisan 2024 | 1.757 Okunma Uğur Dündar’ın öfkesi 23 Nisan 2024 | 4.617 Okunma Filistin davasında yeni dönem 22 Nisan 2024 | 1.423 Okunma CHP’de İmamoğlu vesayeti bitti mi? 21 Nisan 2024 | 729 Okunma Sivil dalga 20 Nisan 2024 | 547 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar