Gülen, el öpme ve ‘sol’un yalanları

Medyada sık sık benim 1997'deki vurulmam ve 2009 ve sonrası Gülen'le görüşmelerim üzerine akıl almaz yalanlar yazıldı. Google'da o iftiralarla karşılaşınca şaşıp kaldım.Önceki gün...

Medyada sık sık benim 1997'deki vurulmam ve 2009 ve sonrası Gülen'le görüşmelerim üzerine akıl almaz yalanlar yazıldı. Google'da o iftiralarla karşılaşınca şaşıp kaldım.
Önceki gün İnternethaber sitesinde Hande Aydemir'in röportajında bu konu bir kez daha gündeme gelince birileri yine o bildik yalanları tekrarladı.
O söyleşide ayrıntılarına girmediğim bu iki konuda, bazı kirli odakların neler yazdığını hatırlatmakta yarar var. Alın 19 Nisan 2011'de Odatv'de yazılan yalanları:"Mahmut Övür, Susurluk döneminin tanınmış isimlerinden Urfalı Drej Ali'nin (Yasak) yanında çalıştı mı? Fahri 'basın müşavirliğini' yaptı mı? Bunun karşılığında para aldı mı? 'Susurluk kahramanları'nın güvenini kazanan ve sünnet düğünlerine bile davet edilen Övür, burada çekilen bazı fotoğrafları gazetelere sattı mı? (O düğünde kimlerin koluna girip halay çekti?)"
Hepsi yalan. İftira atmayı soru sorma kılıfıyla yapanlar hangi fotoğrafı hangi gazeteye sattığımı da ispatlamalı. O tarihte Odatv bunları yazarken "solcu" Aydınlık gazetesinde Hikmet Çiçek, iftirada sınır tanımamış. Dahası o yazdıklarını Mayıs 2016'da da tekrarlamış:
"Mahmut Övür, 90'lı yılların başında kendisini 'ülkücüyüm' diye tanıtırdı. BBP çevresine yakındı. 'Derin abi'lerle tanışması bu dönemde oldu. 'Tanışma' deyip geçmeyelim, bir 'derin abi'nin basın danışmanı gibiydi.
Ne olduysa 'bir düğün gecesi' oldu. Susurluk olayı patlak verince düğünde çekilen bazı görüntüleri Ali Kırca ATV'de gösterince kıyamet koptu. Birileri 'derin abi'lerin görüntülerini ATV'ye satmıştı. Sahi sen neden vurulmuştun Mahmut Övür?"
Utanma yok. Bırakın solcu sağcı olmayı vicdanı olan bir insan bu kadar iftira atar mı? Bu yalanların neresini düzelteyim. Para almışım, ülkücü olmuşum, basın müşavirliği yapmışım. Bunlar kendilerine "sol" diyen gazetelerde yayınlanıyor. Acaba Doğu Perincek, Rafet Ballı bu yalanları okuyunca ne düşündüler? Türkiye'de solun halktan destek görmemesinin bir nedeni de böyle yalanlar olabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kobani’yi seçen akıl 18 Mayıs 2024 | 336 Okunma Ankara’nın ‘büklüm büklüm yolları’ 16 Mayıs 2024 | 4.388 Okunma ‘Hepsine çökeceğiz...’ 14 Mayıs 2024 | 2.063 Okunma Enerji lisans var yatırım yok 13 Mayıs 2024 | 418 Okunma CHP’de ‘turpun büyüğü heybede’ 12 Mayıs 2024 | 786 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar