Dünyadaki bunalımlar

Son 200 yıldır Osmanlıda ve cumhuriyet devrinde birbirini takip eden siyasi, askerî, ekonomik, sosyal ve ahlaki bunalımların arkasında Siyonizm ve onun taşeronu küresel sermaye çetesi vardır. Başarının sırrı...

Son 200 yıldır Osmanlıda ve cumhuriyet devrinde birbirini takip eden siyasi, askerî, ekonomik, sosyal ve ahlaki bunalımların arkasında Siyonizm ve onun taşeronu küresel sermaye çetesi vardır. Başarının sırrı düşmanı tanımaktan geçer. Geçmişte ülkeler hedeflerini, stratejilerini bazı kavramların arkasında gizlerlerdi. Şu anda gizlemeye lüzum görmüyorlar. İnternet çağında her şey ortadadır. Ve teknolojiyi kullanarak devletlerin kozmik bilgilerine dahi ulaşılır olmuş, sır olmaktan çıkmıştır.
Dünyada gerek klasik gerekse iç savaşların, darbelerin, ekonomik krizlerin arkasında Siyonizm vardır. Ve hedef Yahudilerin dünya hâkimiyetidir. Nihai hedef ise dünyada tek dil, tek alfabe (yakında), tek para birimi, sermayenin bir elde toplanmasını sağlamak, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin daimi üyesi (ABD-Rusya-Çin-İngiltere-Fransa) Beşli Çete ile dünyayı Siyonizmin emrinde ve hedefleri istikametinde idare etmektedir.
Siyonizm emrinde olan CIA’nın eski başkanı Graham Fuller’in eserlerinden biri “İslamsız Dünya”dır. Yalnız Fuller değil bir yığın Siyonizm uşakları ve ABD’nin iktidar yetkililerinin açıkça itirafları şöyledir:
“ABD liderliğinde dünya hâkimiyetinin (yani Yahudi hâkimiyeti) önünde en büyük engel İslamiyettir. İslamiyetin kalesi olan Türkiye yıkılmadan bu hedefe ulaşılamaz.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelişen ekonomimiz... 20 Nisan 2018 | 195 Okunma Gelişen ekonomimiz... 24 Ocak 2018 | 305 Okunma Orta Doğu’da fitne kaynağı 21 Ocak 2018 | 2.579 Okunma Afrin operasyonu 19 Ocak 2018 | 4.338 Okunma Ekonomide son durum... 17 Ocak 2018 | 396 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar