Büyük İsrail Projesi

Büyük İsrail Projesi nedir? ABD’nin dünya hâkimiyeti, 21. asırda "Büyük Amerika"yı kurma maskesi altında "Nil’den-Fırat’a Büyük İsrail"i tesis etme projesidir. Dünyaya hâkim olmanın yolu...

Büyük İsrail Projesi nedir? ABD’nin dünya hâkimiyeti, 21. asırda "Büyük Amerika"yı kurma maskesi altında "Nil’den-Fırat’a Büyük İsrail"i tesis etme projesidir. Dünyaya hâkim olmanın yolu dünyanın kalbi ve servetlerinin kaynağı olan Orta Doğu’ya hâkim olmaktan geçer. Büyük Orta Doğu Projesi ise İslam dünyasının boynunu ve omurgasını parçalamak için İslam dünyasının göğsüne saplanmış İsrail hançerinden başka bir şey değildir.

Geçmişte Osmanlıyı yıkan Siyonizm emrindeki emperyalist güçler başta İngiltere ve Fransa bölgedeki lider ve aşiretlere "Büyük Arap Devleti" olma vaadinde bulundular. Daha sonra cetvelle devletlerin sınırlarını çizdiler. Şimdi de vadedilen Kürdistan ara hedeftir. Nihai hedef Kürtlerin cesetleri üzerinden 200 yıllık hayallerini gerçekleştirmek, büyük İsrail’i kurmaktır. Barzani, İsrail ve ABD adına günümüzün Lawrence’sidir.

Şu anda dünyada yaşanan savaş, iç savaş, bağımsızlık hayalleri darbeler ve terörün arkasında Siyonizm ve Yahudi sermayesinin emrindeki küresel güçler vardır. Ve dünyada belirli zengin aileler her yıl zenginleşirken dünyanın tamamına yakını giderek fakirleşmektedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Gelişen ekonomimiz... 20 Nisan 2018 | 197 Okunma Gelişen ekonomimiz... 24 Ocak 2018 | 307 Okunma Orta Doğu’da fitne kaynağı 21 Ocak 2018 | 2.581 Okunma Afrin operasyonu 19 Ocak 2018 | 4.339 Okunma Ekonomide son durum... 17 Ocak 2018 | 398 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar