Ermeniler iftiralarının ateşiyle baş başa!

Ermenistan, asırlık iftiralarının gazabıyla sanki yanıp tutuşuyor.Bu yıl, Nisan ayında dünyaya yine yalanlar yayamayan Ermenistan üstelik, siyasi bunalımlarla adeta can çekişiyor.Ermenistan'da Serj Sarkisyan'ın...

Ermenistan, asırlık iftiralarının gazabıyla sanki yanıp tutuşuyor.

Bu yıl, Nisan ayında dünyaya yine yalanlar yayamayan Ermenistan üstelik, siyasi bunalımlarla adeta can çekişiyor.

Ermenistan'da Serj Sarkisyan'ın istifasının ardından muhalefet ile hükümet arasındaki görüşmelerin de çökmesiyle on binlerce muhalifin yeniden sokaklara dönüşü, esrarengiz işaretler taşıyor.

Her ne kadar, yeni Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, ülkenin "ciddi bir sınavdan geçtiği" uyarısında bulunurken krizi çözmek için siyasi partilerin "meyili" hissedilmiyor.

Böylece, çok uzun yıllardan beri, özellikle Nisan ayı sonlarında Türkiye'ye karşı büyük  yalan kampanyası yürüten Ermeniler birbirlerine girmiş bulunuyor.

463 bin Türk ve Kürt

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 93 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 126 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 366 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 237 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar