​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye!

Nedense, Fransa ve bazı Başkanları sıkılmadan, utanmadan her fırsatta Türkiye'ye karşı ''husumet'' içinde olduklarını bütün dünyaya gösteriyor.

Ermeni diasporasının yalanlarını dünyaya yayan ve ilk defa ''resmen'' kabul eden, yasalaştıran Fransa'nın bu ''iğrenç'' tavrı belki de ''aşağılık duygusundan'' kaynaklanıyor.

Nereden bakılırsa bakılsın, Fransa'nın, bir zamanlar kendisine yardım elini uzatan  kollayıp  koruyan  Türkler'e her  fırsatta  ''kötülük''   yapmak, ''güç'' durumda bırakmak için elinden geleni pervasızca yaptığı ne yazık ki görülüyor.

Cezayir'de  1.5  milyon  Müslüman'ın  kanını  akıtan Fransa, ''masum'' Türkiye'yi Ermeni soykırımıyla suçluyor.

Bırakın eski tavır ve davranışları, bu arada Türkiye'nin AB'ye giriş yolunu tıkamaya çalışan Fransa'nın düşmanlığı artık denizdeki sınırlarımız ve başka ülkelerle yaptığımız anlaşmalara kadar bitip tükenmek bilmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
​​​​​​​Haçlı tehdidine "misilleme" gerek! 16 Aralık 2019 | 90 Okunma ​​​​​​​Fransa "çirkin yüzünle" nereye! 09 Aralık 2019 | 124 Okunma ​​​​​​​"Nerden geldilerse oraya dönerler"! 02 Aralık 2019 | 363 Okunma Irak'ta kanlı protestolar yeniden neden başladı ! 25 Kasım 2019 | 229 Okunma Kıbrıs'ta 36. gurur yılı 18 Kasım 2019 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar