Erken seçim neden olmaz?

Şimdi diyeceksiniz ki peki muhalefet neden erken seçim olacak diyor. Ee demese ayıp olur zaten. Muhalefet dediğin seçime gidip iktidar olmalı. Bunu biraz yarım ağızla da olsa diyorlar işte.

Bu yılın Haziran ayında bir erken seçim beklediğini söyleyen Meral Akşener ve “biz de öyle düşünüyoruz” diyen CHP’nin bu tahminlerinin olmayacağını sanırım kendileri de biliyor.

Ben yine de neden erken seçim olamaz fikrimi madde madde yazayım.

1. Pandemi ortamında, millet sağlık derdiyle uğraşırken kimse erken seçime gitmez, buna muhalefet de dahil.

2. Ekonomi böyle bozukken ve bir türlü rayına oturmamışken, dünyada ekonomi trendleri aşağı doğru seyri sefer halindeyken hiçbir iktidar seçime gitmez.

3. AK Parti hukuk, eğitim, ekonomi, demokratikleşme, hükümet sisteminde birçok sorun olduğunu biliyor. Bunun için de "reform paketleri açıklayacağım" diyor. Bu kadar sorunu varken neden seçime gitsin?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.494 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 527 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 806 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 738 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar