AK Parti teşkilatı, Erdoğan’ı dinleyecek mi?

Yaşları genç ama çok yetenekliydiler. Genç dediğim 30’lu yaşlar. Çok iyi eğitim almışlar, yurt dışında mastır yapmışlar, dünyayı görmüşler. Sonra belediyede işe girip...

Yaşları genç ama çok yetenekliydiler. Genç dediğim 30’lu yaşlar. Çok iyi eğitim almışlar, yurt dışında mastır yapmışlar, dünyayı görmüşler. Sonra belediyede işe girip, bir de yerel yönetim konusunda deneyim kazanmışlar.

Bu seçimde aday olmak istiyorlardı. İstişare etmek, fikir almak için ayrı ayrı zamanlarda bana geldiler.

İşin doğrusunu ifade edeyim, içim biraz burkularak dinledim onları. İkisini de iyi tanıyordum. Bir yerde yönetici olsam, hemen onlara önemli görevler vermek isterdim. Hatta Anadolu Ajansı döneminde onlardan birini istemiştim Ankara’ya. Belediye başkanından izin alamamıştı o zaman.

‘SÖZ KONUSU LİYAKAT VE

EHLİYET OLURSA KAZANIRSINIZ’

Şimdi bu iki genç adam, yıllardır gördükleri eğitim ve verdikleri hizmetin karşılığını şehirlerine, ilçelerine belediye başkanı olarak, bir vefa borcu olarak sunmak istiyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kızmak yok -1- Muhalefette değişim zamanı 29 Mayıs 2023 | 1.497 Okunma 2. tur seçmen psikolojisini anlamak 26 Mayıs 2023 | 530 Okunma Seçim sonuçları konusunda önemli bir bilgi 25 Mayıs 2023 | 1.086 Okunma Aşk ve nefret arasında siyaset 23 Mayıs 2023 | 807 Okunma Seçimden dersler 3: Meral Hanım 19 Mayıs 2023 | 745 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar