Bu ülkeye yürek dayanmaz be!

ANTALYA’nın Kepez ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Hamide Yücel için pazar sabahı “olması gerektiği gibi” başlamıştı.Oğlu Ali Yücel ve arkadaşlarını pazar kahvaltısı...

ANTALYA’nın Kepez ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki Hamide Yücel için pazar sabahı “olması gerektiği gibi” başlamıştı.
Oğlu Ali Yücel ve arkadaşlarını pazar kahvaltısı için eve davet etmişti.
Bundan sonrasını dört dörtlük bir haber hazırlayan DHA muhabiri arkadaşımız Süleyman Ekin’in konuştuğu görgü tanıklarından dinleyelim.
Önce Ali Yücel anlatsın:
“Girişte oturuyorduk. Demir kapı bir anda sürüklenerek açıldı. Elinde silahlı bir kişi üzerimize koştu. Biz panikledik ve ‘Siz kimsiniz’ dedik. Cevap vermeden, beni tutarak kanepenin üzerine yatırdılar. Annem bağırtıları duyunca dışarı çıktı, ‘Siz kimsiniz oğlum? Neden geldiniz?’ dedi. Onlar hâlâ kolumu tutarak kelepçelemeye çalıştı. Ben yine ‘Siz kimsiniz?’ diye sorunca polis olduklarını söylediler. Annem ‘Dur evladım, o benim çocuğum. Nereye götürüyorsun? Ben hiçbir yere bırakmam’ dedi. Polis de bağırarak, ‘Sen bir çekil teyze. Oğlun cinayetten aranıyor’ diyerek annemi kanepeye itti...”
SEN DEĞİLMİŞSİN O SUÇLU!
Olayı bir de komşu evde oturan Hüsam Ekşioğlu’ndan dinleyelim:
“(Sonradan polis olduklarını öğrendiğim kişiler) Kapıyı açıp içeriye girdikten sonra bağrışmalar oldu. Torunumu bırakarak komşunun evine koştum. O esnada komşumun oğlu Ali’yi polisin kanepeye yatırdığını gördüm. Hamide Teyze de oğluna kelepçe vurmaya çalışan polislere engel olmaya çalışıyordu. Sonrasında ise kendinden geçti...”
Yine Ali Yücel anlatsın:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Menzil dışına çıkış 05 Aralık 2021 | 94 Okunma Einstein, Salâh Birsel, mutluluk filan 02 Aralık 2021 | 211 Okunma Aslan kükresin biz sevinelim 26 Kasım 2021 | 121 Okunma Adele’e tebrik ve sitem 23 Kasım 2021 | 98 Okunma Büyük kazanç / ağır hasar 22 Kasım 2021 | 197 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar