ABD Seçimlerindeki Endişe

Tüm dünyanın gözü kulağı ABD başkanlık seçimlerinde, seçim yaklaştıkça Trump karşıtlığı artıyor.Sosyal medya devleri Trump’a savaş açtı Facebook ilk defa ABD...

Tüm dünyanın gözü kulağı ABD başkanlık seçimlerinde, seçim yaklaştıkça Trump karşıtlığı artıyor.

Sosyal medya devleri Trump’a savaş açtı Facebook ilk defa ABD Başkanı Trump’ın mesajını sildi.

Facebook ve Twitter, Trump'ın “Çocukların koronavirüse karşı bağışıklığı var” dediği mesajı 'zararlı içerik' olarak engelledi ve Facebook, Trump'ın Fox News TV’deki röportajında söylediği bu sözlerin yer aldığı klibi sildi.

BBC Türkçe’nin haberine göre; Facebook sözcüsü çarşamba gecesi, “Bu video bir grup insanın Covid-19'a bağışıklığı olduğu iddiasını içermektedir. Bu yanlış bilgi kurallarımızı ihlal etmektedir” dedi.

Twitter’da Trump’ın seçim kampanyasını yürüten ekibe ait bir hesapta aynı klip yayınlandığı için hesabı askıya alarak ilgili içeriğin kaldırılıncaya kadar hesabın açılmayacağını bildirdi.

11 Kasım 2019 tarihli yazımda “ABD seçimleri öncesinde Amerikan istihbaratı, Facebook, Twitter ve Google ile bir araya gelerek seçim öncesi alınması gereken önlemler hakkında görüştü” diye yazmıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CIA Peşimde! 19 Ocak 2021 | 42.007 Okunma Emojiler İstihbarat Faaliyeti mi? 14 Kasım 2020 | 30.917 Okunma Yasaklamadığım Her Çinli Şirket İçin Bana Küfür Edeceksiniz! 01 Ekim 2020 | 31.576 Okunma ABD Seçimlerindeki Endişe 17 Eylül 2020 | 40.534 Okunma Uzay Reklamları 12 Eylül 2020 | 28.340 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar