Erdoğan Çiller’e mi kaldı?

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller şu aralar Erdoğan’ın hiçbir davetini kaçırmıyor. Çağrıldığı anda koşarak gidiyor. Yan yana görüntü vermeye özen gösteriyor. Çiller...

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller şu aralar Erdoğan’ın hiçbir davetini kaçırmıyor. Çağrıldığı anda koşarak gidiyor. Yan yana görüntü vermeye özen gösteriyor.

Çiller Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilen 30 Ağustos resepsiyonuna da katıldı. Daha önce de Erdoğan’ın uçağına binip Ankara’ya gelmişti.

KİM KİMİ KULLANIYOR?

“Çiller mi Erdoğan’ı kullanıyor, Erdoğan mı Çiller’i kullanıyor.” Bu tartışılırken, dün Hürriyet gazetesinde Nuray Babacan imzalı bir haber yayınlandı. Babacan Meclis’in en tecrübeli gazetecilerinden. Belli ki bazı duyumları var. Duydukları ciddi olmasa haberleştirmezdi.

Erdoğan seçimlerde yüzde 50+1’i almak için yelpazeyi genişletiyormuş. Bu çerçevede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Tansu Çiller’i de Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapmayı düşünüyormuş.

DEMİREL-ÇİLLER

Demirel’in Başbakan olduğu günlerdi. Bursa’da bir açılış vardı. Demirel, Çelik Palas otelinde DYP il yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Salon kalabalıktı. Ben de oradaydım. Nedense çık diyen olmadı. Ben de konuşmaları dinledim. Partililer aralarında Çiller’in de bulunduğu bazı bakanlardan şikâyet etmeye başlayınca Demirel kızdı. “Vitrin, vitrin diye tutturdunuz. s.çtığınızı temizleyin” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ankara’da neler oluyor? 17 Mayıs 2024 | 2.016 Okunma Sinan Ateş cinayeti düşmana silah olmamalı 15 Mayıs 2024 | 36 Okunma Kamuda tasarruf gariban memura mı? 15 Mayıs 2024 | 1.120 Okunma Sinan Ateş cinayeti… Kim kimi, neden sıkıştırıyor? 13 Mayıs 2024 | 4.528 Okunma CHP’de sular erken mi ısınıyor 12 Mayıs 2024 | 1.341 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar