Olmayan

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracSözüme kulak ver efendi. Anlatsam inanmazsın ama vallaha da billaha da tıpı tıpına, santimi santimine gerçek bizim yakışıklı Emrah’ın başına...

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/trac

Sözüme kulak ver efendi. Anlatsam inanmazsın ama vallaha da billaha da tıpı tıpına, santimi santimine gerçek bizim yakışıklı Emrah’ın başına gelenler.

“Yakışıklı” dediysem yalandan değil ha. Böyle kara kavruk tenli, böyle güzel gözlü, kaşı düzgün, gözü düzgün, endamı yerinde, bakmayı da, oturup kalkmayı da bilen ateşin bir delikanlı bizim Emrah.

Çalışkanlığa da çalışkan ha. Tam burslu kazandığı üniversitede sınıfının birincisi her daim. Zira bir hedefi var bizimkinin. Değişim öğrencisi olacak da, gözünü diktiği Amerika’ya gidecek bir yıllığına.

Namazında niyazında aynı zamanda. Sade namazında niyazında değil ha. Hatmesi, virdi, dersi, her bir şeyi tamam. Gören “maşallah” diyor bizimkine. Durum o durum.

Eh, hadi şunun şurasını da...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 321 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 333 Okunma Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 442 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 913 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 958 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar