Korkunç gerçek: Filistinli bebekleri PKK öldürecek

Geçtiğimiz Çarşamba gün TVNET ekranında Ersin Çelik ve Aydın Ünal ile yaptığımız Siyaseten’in konuğu İHH başkanı Bülent Yıldırım’dı. Pek çok önemli...

Geçtiğimiz Çarşamba gün TVNET ekranında Ersin Çelik ve Aydın Ünal ile yaptığımız Siyaseten’in konuğu İHH başkanı Bülent Yıldırım’dı. Pek çok önemli açıklamasının yanı sıra programda benim için “hayati önemi haiz” bir bilgi de paylaşmış oldu Yıldırım. Daha doğrusu, günlerdir önünü ardını takip ettiğim bir iddiayı kesinleştirmiş oldu.

Yıldırım, günlerdir kamuoyunda konuşulan “İsrail, PKK ve YPG militanlarını aylık 2.650 Dolar karşılığında Gazze’ye paralı asker olarak göndermeye hazırlanıyor” iddiası konusunda meselenin iddia olmadığını, Siyonist işadamları eliyle aylık 2.500 – 3.000 Dolar maaş teklif edilerek PKK ve YPG’li teröristlerin Gazze’de savaşmak üzere bir ülkede toplanmaya başladığını anlattı. Ardından da “eğer o ülke bu teröristleri kendi havalimanlarından İsrail’e taşırsa o ülkeyi ifşa edeceğim” dedi.

Bülent Yıldırım, özelde de o ülkenin neresi olduğunu söylemedi bizlere ama “ifşa edeceğim” dediğine göre ifşa edildiğinde Müslüman kamuoyu nezdinde çok zor durumda kalacak bir İslam ülkesi olduğunu tahmin ediyorum şiddetle.

Bu meselenin bir yanı…

Programdan sonra tanınmış bir AK Partili politikacı beni aradı. Gazze’ye “bebek öldürmeye gidecek...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsmailağa buluşması: Sahi nedir bu Halidilik meselesi? 05 Mayıs 2024 | 1.855 Okunma İsmailağa buluşması 04 Mayıs 2024 | 1.799 Okunma Sosyal çürüme yazıları 6: Gösterişli sefalet cumhuriyeti 30 Nisan 2024 | 3.474 Okunma Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 416 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 339 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar