Bir organizasyon biçimi olarak Epsteingiller

Epstein gündeme gelince Netflix’deki o “Korkunç Zengin Epstein” belgeselini izledim. Olanca sterilliğine ve “olay aslında sadece Epstein’in ve yanındaki sevgilisi Maxwell’in suçu” tezine rağmen belgeselin...

Epstein gündeme gelince Netflix’deki o “Korkunç Zengin Epstein” belgeselini izledim. Olanca sterilliğine ve “olay aslında sadece Epstein’in ve yanındaki sevgilisi Maxwell’in suçu” tezine rağmen belgeselin gizleyemediği apaçık bir gerçek var: Siyonist dayanışması ile ilerleyen bir kötülük organizasyonu, dünyanın başına musallat olmuş durumda.

Önce şurasını kesinlikle netleştirelim. Epstein, öyle “büyük ihtimalle” falan değil, kesin olarak Mossad ile birlikte hareket eden bir Siyonist. Sevgilisi Maxwell de öyle. Kurdukları organizasyonun temel amacı ise gerekirse kendilerini patlatmak pahasına Amerika’daki üst düzey hemen herkesi bir tuzağın, yönetilebilir bir şantaj ağının içine çekmek.

Önce “Siyonist dayanışması”ndan başlayayım. Sahte diplomayla öğretmenlik yaptığı okuldan bir Siyonist işadamının şefaatiyle yine bir Siyonist işadamının Wall Street’teki finans sistemine dâhil oluyor ve buradan da kısa zamanda “fon yöneticisi” olarak multimilyarder bir işadamına dönüşüyor Epstein.

Kurduğu pedofili sistemi öyle fütursuzca, öyle “açık” şekilde yürüyor ki Epstein’ın, doğrusu insanın hiçbir türlü inanası gelmiyor olan bitene.

Ama şu: Florida’daki ABD...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bi şey yapmalı! 28 Nisan 2024 | 358 Okunma Sosyal çürüme yazıları 5: Varlık vehmi cumhuriyeti 27 Nisan 2024 | 334 Okunma Sosyal çürüme yazıları 4: Ahlâkî pozculuk cumhuriyeti 23 Nisan 2024 | 442 Okunma Sosyal çürüme yazıları 3: Şişirilmiş dudaklar cumhuriyeti 20 Nisan 2024 | 913 Okunma Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti 16 Nisan 2024 | 958 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar