Arkadaş isterse

Hürriyet gazetesi yazarı Işık Kansu bugünkü yazısında geçtiğimiz haftalara 'Atatürk' hakkında attığı sosyal medya paylaşımları ile olay olan danışman krizi haline gelen 'Perinaz skandalı' konusunda dair Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirlerde bulunan bir yazı kaleme aldı.

Halk önderi Atatürk’e, CHP’ye söylemedik söz bırakmayan bir kadın partiye danışman olarak alınmış. Kamuoyuna yapılan açıklamalardan anlaşıldığına göre, kadın hiçbir araştırmaya gerek duyulmadan bu göreve genel başkanın ataması ile getirilmiş.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuya ilişkin değerlendirilmesi şöyle: 

“Bir arkadaşım tavsiye etti. ‘Ak Parti Kadın Kolları’nda çalışmış. Hayatın gerçeğini görmüş CHP’ye geçmek ve CHP için çalışmak istiyor’ dediler. Batman’da desteği olan bir isim, bu ilde katkısı olur diye önerildi. İncelemeye zamanım yoktu. Danışmanları bölgelerinde etkili olan isimlerden seçiyorduk ki seçim öncesi gidip orada çalışsınlar.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Epistomolojik, Aksiyolojik Maarif Modeli 04 Mayıs 2024 | 23 Okunma IMF Defteri 27 Nisan 2024 | 70 Okunma Halk birliğini sağladı, artık oyun yok 20 Nisan 2024 | 86 Okunma Bölgedeki şiddet sarmalı 13 Nisan 2024 | 57 Okunma Şamar örnekleri 06 Nisan 2024 | 98 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar