Yahudiler, Masonlar, dış güçler ve siyasette ahlak

Bugünlerde yeniden hortlatılan saçma sapan bir söylenti var: Ali Babacan Yahudi asıllıymış, zaten halası dönme mezarlığında yatıyormuş. Demek ki hiçbir şey tesadüf değilmiş... DEVA lideri sert...

Bugünlerde yeniden hortlatılan saçma sapan bir söylenti var: Ali Babacan Yahudi asıllıymış, zaten halası dönme mezarlığında yatıyormuş. Demek ki hiçbir şey tesadüf değilmiş... DEVA lideri sert tepki gösterdi bu çirkin propaganda kampanyasına. Özellikle kendilerini dindar ve muhafazakar olarak tanımlayan kişilerin böyle yalan haberler yaymasının üzücü olduğunu söyledi. “Bu alçakça ve utanmazca iftiralar ne Müslümanlıkla ne de insanlıkla örtüşüyor” dedi. Başörtüsü mücadelesinin sembol ismi halası Hatice Babacan’ın da hayatta olduğunu hatırlattı.

AK Parti iktidarının ilk döneminde kendilerini “ulusalcı” diye tanımlayan bir kesimin yayınlarında dile getiriliyordu bu iddialar. Erdoğan için Rum, Gül için Ermeni, Davutoğlu için de Karay Yahudisi deniliyordu.

Şimdi iktidar yanlısı troller devralmış bu tezvirat mekanizmasını. Davutoğlu ve Babacan gibi “Eski AK Parti”nin önde gelen figürleri yollarını “Yeni AK Parti”den ayırmaya yöneldiklerinde karşılarına bu mekanizma çıkarıldı.

Bunlar yaptıklarının Müslümanlıkla örtüşmediğini düşünmüyorlar herhalde. Çünkü “harp hiledir”...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rus devlet aklı orada, Türk devlet aklı nerede? 25 Nisan 2024 | 1.037 Okunma Gözümüzün önünde yapmayın şu anayasayı 20 Nisan 2024 | 236 Okunma CHP’ye verilmiş oy ‘CHP oyu’ mu 18 Nisan 2024 | 772 Okunma ‘İsrail ticareti’ turnusol kâğıdı 13 Nisan 2024 | 400 Okunma Mağdur olan yine iktidar! 11 Nisan 2024 | 360 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar