‘Yandaş’ milli eksendir. ‘İç İşgalciler’e dikkat! Ruşen Çakır ve diğerleri hangi amaçla fonlanıyor?

ABD’li Chrest Foundation adlı vakfın, Türkiye’de medyayı fonlamasına dair bilgiler, bence son zamanların en kritik gelişmesi. Umarım devamı gelir, umarım daha detaylı, daha farklı ilişkiler de gün yüzüne...

ABD’li Chrest Foundation adlı vakfın, Türkiye’de medyayı fonlamasına dair bilgiler, bence son zamanların en kritik gelişmesi. Umarım devamı gelir, umarım daha detaylı, daha farklı ilişkiler de gün yüzüne çıkar.

Sadece ABD’nin değil, AB üyelerinin, BAE’nin Türkiye’de kimleri ne amaçla fonladığı ve bu yönde para trafiği deşifre edilirse Türkiye’yi hedef alan çok kirli ve tehlikeli bir ittifak ortaya serilecektir.

Meselenin öyle basit bir medya desteği olmadığı, bir “iç cephe” inşası olduğu, ABD ve Avrupa adına yapılacak müdahalelerde bu alanların harekete geçirileceği bir gerçektir.

Çünkü bir ipucu veriyor. Çünkü ABD ve Avrupa’nın “Türkiye’yi içeriden durdurma” planlarını açık ediyor. Çünkü bize, “iç işgalci” kavramının ve bu çerçevede yürütülen çalışmaların detay bağlantılarını sunuyor.

Çünkü “Açız”, “Ekonomi battı”, “Her şey kötüye gidiyor”,“Diktatörlük var” sloganlarını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.299 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.797 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.347 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar